V Kladně u Oazy se budou stavět další byty

K nastěhování nabídne celkem 161 jednotek s dispozicemi 1+kk až 4+kk o velikosti od 28 po 106 metrů čtverečních. K většině bytů bude náležet předzahrádka, balkon či terasa. Součástí bytového domu bude i podzemní parkoviště s místem pro každou jednotku. Dalších třicet parkovacích míst v sousedství areálu bude předáno do užívání města Kladna.

Kročehlavy jsou podle investora lokalitou se zajímavým rozvojovým potenciálem. Nejen v rámci Kladna, ale také širšího okolí. Nové Boroviny těží z vynikající dostupnosti směrem k hlavnímu městu. V současnosti je to na hranici pražského okruhu autem zhruba čtvrthodina. A po modernizaci železnice mezi Prahou a Kladnem bude benefit v podobě dojezdového času do centra Prahy ještě větší.

Moderní bydlení s důrazem na soukromí i společenské vazby

Obytný komplex Nové Boroviny vyrůstá na východním okraji Kladna podle návrhu architektonické kanceláře a vychází z požadavků kladených na moderní styl bydlení. Snoubí se v něm důraz na rozvíjení společenských, sousedských vztahů při zachování intimity osobního prostoru. Výsledkem je soubor čtyř obytných bloků o pěti nadzemních podlažích soustředěných kolem zeleného vnitrobloku. Ten se stane přirozenou odpočinkovou a komunitní zónou s trávníkem a lavičkami. Celek vyrůstá ze společné základny, v níž je soustředěno technické zázemí a sklepní kóje. Navíc je v podzemí umístěno i parkoviště s místem pro každou bytovou jednotku. Vně areálu vznikne dalších 30 parkovacích míst.

Od startovacího bydlení po rodinné zázemí

Krom obytné části budou využitelný prostor nabízet balkony, terasy nebo předzahrádky. V koupelnách našly uplatnění velkoformátové obklady nebo sprchové vaničky z litého mramoru. Podlahy s odolnými povrchy i vnitřní dveře budou dostupné v několika barevných provedeních. Každý z bytů bude osazen vstupními dveřmi třetí bezpečnostní třídy. Tím se ještě posílí pocit jistoty a klidu, který podporuje uzavřený vnitroblok bytového komplexu.

Zdroj: https://kladenskelisty.cz/232716/v-kladne-u-oazy-se-budou-stavet-dalsi-byty/